Menu

Profiel

Prettig wonen en werken betekent voor mij een opgeruimd huis en een ordelijke werkplek. Met geduld en vasthoudendheid heb ik dat altijd weten te bereiken. Thuis, op verschillende locaties en met een sturende rol in enkele verbouwingen. Op mijn werk, waarvan 25 jaar in staffuncties bij ABN AMRO Bank N.V.

Daar heb ik mij op allerlei fronten kunnen ontwikkelen en heb ik kunnen ervaren dat ik een consciëntieuze en harde werker ben, kritisch en onafhankelijk, analytisch en zeer vaardig met taal. Hiermee zie ik snel de essenties, heb ik overzicht en breng ik alle relevante aspecten samen in een concreet en helder advies. Graag help ik anderen zich te versterken en processen te optimaliseren.

Met mijn ervaring kan ik ook u helpen in het realiseren van nieuwe ordelijkheid, waardoor u de controle over uw spullen, uw informatie en uw tijd herwint. Ik ben praktisch ingesteld, ik behoud overzicht en ik hecht zeer aan kwaliteit. In 2019 ben ik gestart als zelfstandig Professional Organizer.

Ik ben geboren in 1960, heb in Amsterdam op de middelbare school gezeten en gestudeerd. Sinds 2008 woon ik weer in mijn ouderlijk huis in Edam, dat in 2013-2014 veelomvattend is verbouwd. Mijn vriendin woont in Amsterdam, samen houden we van gezellig met vrienden lekker eten met goede wijn, van cultuur en van wandelen in de bergen.